Ellen Assink
Personal Training

Groepslessen

CrossPlus

CrossPlus een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossPlus is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossPlus bewegingen te leren en een intensieve training. Materialen die we gebruiken zijn barbells, kettlebells, zandzakken, touwen, ringen, boxen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen en klimmen.

BOOTCAMP

Een bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groeptrainingen gedurende de periode van een uur.

De instructeur geeft korte, inspannende opdrachten die gemakkelijk uit te voeren zijn, maar die op conditioneel gebied en op spierkracht veel vergen van de sporters. De trainingmethode begint met hardlopen als opwarming. Daarna volgen verschillende vormen van intervaltrainingen: gewichtheffen, TRX suspension training, opdrukken, sit-ups, squats, planking en natuurlijk een teamspel.

KIDSBOOTCAMP

Kids Bootcamp… Stoer, Fun, Samen, Sterk, Sportief, Gek, Hip, Spel, Kicken, Heftig, Cool!!!
Bootcamp is een methode bedacht om amerikaanse soldaten te trainen. Touwtrekken, tijgeren, klimmen, springen, kruipen, estafettes, balspelen, tikspelen etc… Doel van onze lessen is om je fitter en sterker te voelen, maar vooral om lekker samen met anderen op een leuke manier te bewegen.

Dit alles op je eigen niveau zodat een ieder het maximale uit zichzelf kan halen.
Bezweet maar met een lach op je gezicht willen we je naar huis laten gaan!

OBSTACLE COURSE / PARCOURS TRAINING

Met de Obstakel Training tref je de juiste voorbereiding voor de stoerste race’s van het jaar: Mud Masters, Strong Viking, Hang-On. Wij vormen een groep met gemotiveerde mannen en vrouwen die samen trainen voor deze races.

Het trainingsparcours is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het is geen wedstrijd, maar het gaat erom dat je samen de finish haalt. Een stoer staaltje teamwork waar je ontsnapt aan de dagelijkse sleur. Samen overwinnen we indrukwekkende obstakels. Het wordt afzien… Maar juist dat zorgt voor héél veel lol!

SMALL GROUP TRAINING

Een mooie alternatief tussen Personal Training en groepsles. In een kleine groep van maximal 5 mensen train je specifiek naar jouw doel toe.

Of het nu gaat om afvallen, revalideren of krachttraining, met Small Group Training werk je naar je persoonlijke doel toe door middle van een totaalpakket aan begeleiding in sport en voeding.

Contact

×