Personal Training

PERSONAL TRAINING:

HAAL ÁLLES

UIT JOUW SPORTMOMENT!


Bij Personal Training sta jij voor 100% centraal. Je gaat samen met de personal trainer werken naar jouw doelstelling. Vanuit een persoonlijk gesprek gaan we bekijken wat jij wil behalen en hoe we dit samen gaan bereiken. Je krijgt een persoonlijk profiel waar we jouw voortgang registreren. Door middel van onze app word alles op het gebied van voeding en verbranding bij gehouden. Je coach kan alle dagen van de week meekijken op jouw profiel. Zo stopt de begeleiding niet na 1 uurtje sporten, maar krijgt jouw coach een duidelijk beeld hoe jouw activiteiten en voeding er op een dag uitzien. Vanuit dit inzicht kunnen we een zeer gedegen advies geven op het gebied van voeding en sport.


WAAROM PERSONAL TRAINING?

Niet omdat je het niet alleen kunt, maar omdat je 100% zeker wilt zijn dat je jouw doelstellingen gaat realiseren.
 Je bent overtuigd van het feit dat je jouw trainingsdoel wilt gaan behalen, maar je hebt daarbij echt de hulp nodig van een specialist die jou volledig begeleidt: een Personal Trainer.
 Het is immers niet niks: je gaat tijd en energie stoppen in het belangrijkste wat er is: jouw gezondheid.
 En of het nu afvallen, sterker worden, voorbereiden op een marathon, of revalideren van een blessure is: jij verdient daarbij de beste begeleiding die er is in een optimale trainingsomgeving.